Ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης

Στη NYFAN, εδώ και 30 έτη προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης, εστιάζοντας την προσοχή μας στην αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για προστασία από τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα. Οι αλλαγές στο κλίμα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να δεχθούμε. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι μύθος.

Το ποσό της ακτινοβολίας που φτάνει σε ένα κτίριο εξαρτάται από το γεωγραφικό πλάτος, από το υψόμετρο, από τις επικρατούσες ατμοσφαιρικές συνθήκες και από τη χρονική στιγμή. Για μια δεδομένη επιφάνεια, η προσπίπτουσα ακτινοβολία μεταβάλλεται με τον προσανατολισμό της επιφάνειας και με τη γωνία που σχηματίζει η επιφάνεια με το οριζόντιο επίπεδο.

Η σημαντικότερη πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) είναι ο ήλιος. Ενώ οι επιθετικές του ακτίνες UVC απορροφούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το στρώμα του όζοντος, οι ακτίνες UVA και UVB που δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο μάτι φτάνουν στη γη – και επομένως σε ότι ζει εκεί. Η επιλογή σκίασης της κατοικίας σας είναι το πρώτο βήμα για να προστατευτείτε εσείς και η οικογένειά σας.

Επιπλέον η μείωση της θερμοκρασίας που επιφέρει στο εσωτερικό του σπιτιού ένα σύστημα σκίασης NYFAN – TENCATE μειώνει το χρόνο χρήσης του air condition και άλλων συστημάτων ψύξης, κάνοντας καλό στη τσέπη μας αλλά και στο περιβάλλον.

Η τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με τα έπιπλα της βεράντας, ή του κήπου, στολίζοντας έτσι το σπίτι.

Η χρήση διαφόρων προϊόντων εξωτερικής αλλά και εσωτερικής σκίασης της NYFAN – TENCATE αποτελεί μια πολύ ευεργετική λύση για την προφύλαξη των υφασμάτων που διακοσμούν τα έπιπλα μας, τα χαλιά στο δάπεδο, τα ξύλινα έπιπλά μας και γενικώς τον εξοπλισμό του κτιρίου.

H εταιρία μας δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή και στην εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

Πηγή: nufan.gr

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com